maandag, mei 25, 2020

William Hill app

William Hill app

William Hill is niet voor niets een van de grootste gokbedrijven ter wereld en een van de redenen daarvoor is dat ze er alles aan doen om het hun klanten zo prettig mogelijk te maken. Vandaar ook de fantastische app voor Android, Ios en Windows.

Download William Hill app

Hoe werkt het

Download App William Hill

Als je bekend bent met hun site, dan weet je dat die werkelijk alles heeft voor de consument die het leuk vindt om te pokeren of eens een bedrag in te zetten op een sportweddenschap. Maar je merkt het ook als je kijkt naar wat William Hill te bieden heeft op het gebied van mobiel wedden, en dat is opnieuw een zeer uitgebreid aanbod.

De apps voor mobiel wedden van William Hill zijn ideaal voor als je onderweg kent. Je hebt altijd en overal direct toegang tot je account en alles waar je normaal thuis via de website toegang toe hebt, zoals live streams en statistieken. Op de site lees je hoe je een of meerdere van de William Hill-apps kunt installeren. Deze zijn beschikbaar voor Android en iPhone / iOS. Je kunt ze of in in de App Store of bij Google Play downloaden of via de (mobiele) site waar je jezelf een downloadlink kunt sturen. Voor alle apps geldt wel dat je al een William Hill-account moet hebben – of moet aanmaken, en dan pak je natuurlijk de genereuze welkomstbonus mee!

Op het gebied van sportweddenschappen heb je al de keus uit vier verschillende: Sports, Virtual Sports, Day Trader en Shake a Bet. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog verschillende apps voor Casino, Bingo, Games en Las vegas. De apps hebben precies hetzelfde te bieden als wat je normaal op de internetsite tegenkomt, en je hebt volledige toegang tot je account en kunt alles doen wat je op de normale site ook kunt: je account beheren, geld ocermaken, weddenschappen inzetten of gewoon browsen op de site.

De Sports-app is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende app om op je mobiele telefoon te zetten als je mobiel wilt wedden bij William Hill. Deze app geeft je niet alleen toegang tot het enorme aanbod aan sportweddenschappen, maar ook tot statistieken, allerlei leuke aanbiedingen en promoties voor mobiel wedden en natuurlijk heb je toegang tot het hele aanbod van Live Wedden (in-play betting).

Wlliam Hill houdt alles voor je bij op prachtig vormgegeven scoreboards die je op ieder gewenst moment kunt bekijken. Dus je weet precies hoeveel corners er zijn geweest in een wedstrijd en als je van tennis houdt kun je zelfs op iedere geslagen bal wedden. Ook kun je in één oogopslag zien wat de populairste weddenschappen zijn en je toegang tot de accumulator-weddenschapen is razendsnel.

Zelfs als je geen weddenschap aangaat voor een match, heb je toegang tot alle real-time weergaven van wedstrijden zodat je altijd en overal kunt volgen wat je favoriete team doet. Ook is de befaamde ‘Beste odds voor UK en Ierse paardenraces’ van toepassing voor app-gebruikers. Deze Sports-app is trouwens superhandig voor iedereen die graag inzet op paardenraces want je hebt hem altijd en overal bij de hand.

Met de Virtual Sportsbook App kun je altijd en overal inzetten op virtuele weddenschappen zoals binnen nieuwe Virtual Football waar iedere vier minuten wel een wedstrijd in wordt gespeeld. Ook zijn er Virtuele Paarden- en Greyhoundraces en je kunt kiezen uit vele weddenschappen. Day Trader is een app voor degene die wil wedden op bijvoorbeeld de prijzen van olie, goud en aandelen.

En voor wie weinig tijd heeft om alles na te pluizen voordat er een weddenschap gekozen wordt, heet William Hill de ‘Shake a Bet’-app. Door enkele gegevens in te vullen, zoals het bedrag dat je wilt inzetten, aantal keuzes en wat je hoopt te winnen, zoekt de app een bijpassende weddenschap binnen het aanbod waar het meest op wordt ingezet. Vind je Will Hill’s keuze niks? Dan laat je de app gewoon opnieuw zoeken en er verschijnt een nieuwe keuze, net zo vaak tot je iets ziet waarvan je denkt “yup, die doen we!”

WEDDEN NIEUWS