Bwin app

Bwin is één van de bekendste bookmakers ter wereld, alleen al omdat hun naam prijkt op het shirt van de spelers van Real Madrid. Bwin maakt zijn status meer dan waar met een van de beste apps voor onbezorgd mobiel wedden. Voor Android, Windows en IOS.

Download Bwin app

Hoe werkt het?

Download app Bwin

Bwin is al vroeg ingestapt toen de mobiele telefoon opkwam met al zijn mogelijkheden om mobiel te wedden. Lekker makkelijk als je niet in de buurt van je computer bent!

Mobiel wedden doe je bij bwin via hun online mobiele site of via hun apps. Iedere dag biedt bwin meer dan 30.000 weddenschappen aan. Je zit dus altijd bovenop de actie en met je mobiel kun je optimaal inzetten op last-minute weddenschappen en natuurlijk is je mobiel ideaal om live in te zetten op sport. Naast wedden op sport en andere aangelegenheden, hun je via de mobiele site ook terecht in het casino of een game of een potje poker spelen. Tegenwoordig kan dat ook allemaal via de speciale apps voor Android en iOS voor smartphones en tablets.

Voor mobiel wedden via je mobiele browser ga je naar m.bwin.com. Dit is vooral handig als je een BlackBerry of Windows Phone hebt want daar zijn nog geen apps voor beschikbaar. Je hebt volledig toegang tot je account via de mobiele browser. De mobiele website van bwin is wat betreft mogelijkheden iets minder uitgebreid dan de grote broer op internet (geen statistieken en geen livestreams) maar zowel met de mobiele site als de app kun je alles wat van belang is om te kunnen wedden, inclusief geld overmaken. Als je wilt inzetten op sport, moet je natuurlijk al wel een account hebben bij bwin.

Om in te zetten op sport kun je uit verschillende types weddenschappen kiezen: enkelvoudige, meervoudige en systeemweddenschappen. Ook kun je jouw weddenschapgeschiedenis bekijken en dat alles heb je altijd bij de hand – op elk moment en waar je ook bent. Je kunt een aantal instellingen aanpassen zoals de manier waarop je noteringen leest (Engelse, Amerikaanse of Europese noteringen voor de odds) en een standaard bedrag dat je wilt inzetten. Een weddenschap plaatsen is makkelijk en de site en de app zijn lekker overzichtelijk en razendsnel en dat betekent tijdwinst – wat bij live inzetten natuurlijk van het grootste belang is.

Voor bezitters van een iPhone en/of iPad is er een speciale app. Die kun je vinden door naar naar m.bwin.com/iapp te surfen met je iPhone of iPad browser. Tap vervolgens op ‘Download’ om naar de App Store te gaan waar je ‘Installeren’ moet kiezen en dan wordt de bwin Sports-app op je iPhone of iPad geïnstalleerd.

Om de bwin sports-app voor Android te bemachtigen, surf je met je mobiele telefoonbrowser naar m.bwin.com/aapp, of je scant de QR-code. Tap vervolgens op de downloadknop om de bwin Sports-app voor Android direct op je telefoon of tablet te installeren.

De mobiele apps en de mobiele site van bwin zijn dus wel wat eenvoudiger dan de website zelf, maar de compactheid, snelheid en overzichtelijkheid maken dat mobiel wedden bij bwin eenvoudig en snel is. Natuurlijk is er voor iedereen die een account heeft en die besluit om mobiel te gaan wedden ook een leuke mobiele welkomstbonus.

WEDDEN NIEUWS