888sport app

888sport is een belangrijke speler binnen de markt van mobiel wedden en ze bieden apps die er zowel voor de iPhone en iPad als voor Android-telefoons en tablets zijn.

Download 888sport app

Hoe werkt het

Mobiel wedden met 888sport

888sport heeft zich helemaal op het live wedden op sport geworpen en daarvoor zijn hun apps bij uitstek geschikt. Ook biedt 888 apps aan voor casino, games en poker.

888sport biedt je een royale welkomstbonus als je voor het eerst mobiel komt wedden en daarbij zit een gratis sportweddenschap ter waarde van £5 inbegrepen waarmee je dus nooit kunt verliezen – want als je verliest, krijg je dat bedrag terug. Je moet al wel een account hebben bij 888sport en die moet worden aangemaakt via de gewone online 888sport website. Dan kun je een app ophalen en inloggen op je account en beginnen met wedden op sport.

De apps werken snel, soepel en zijn overzichtelijk. Eigenlijk werken de mobiele apps van 888sport beter dan de website, die door het gebruik van Flash® op oudere computers en OSX nog wel eens traag willen zijn met het nodige blijven hangen.

Functies van de App

De 888-sport-app beschikt over een Cash-In functie voor Live Wedden. Voor liefhebbrs van paardenraces is deze app een must. Je kunt namelijk live wedden en live kijken naar paardensport met deze app. Je wedstrookje is prima geïntegreerd en het is eenvoudig om je persoonlijke gegevens en wedgeschiedenis na te kijken. Ook de weergave van live scores is superhandig als je de 888sport-app gebruikt om live te wedden op sport. De apps worden regelmatig geüpdatet en er komen steeds meer features in beschikbaar.

888sport is een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om zijn goede winstratio en scherpe odds (noteringen), een uitgebreid aanbod aan verschillende typen weddenschappen en het grote aantal sporten waarop kan worden gewed. de laatste jaren is 888sport enorm hard gegroeid en dat is grotendeel te danken aan het feit dat het bedrijf al snel is ingesprongen op de mogelijkheid weddenschappen aan te bieden voor gebruikers van mobiele telefoons. Op het gebied van live wedden op sport heeft 888sport een voortrekkersrol gespeeld en ook nu nog richt het bedrijf uit Gibraltar zich zeer sterk op de mobiele markt.

De mobiele App voor de iPhone kun je krijgen door naar de App Store te gaan en daar naar ‘888sport’ te zoeken. Vervolgens kun je de app downloaden. Een andere manier op de 888sport-app te verkrijgen is om de QR-code te scannen. Ook kun je de 888sport-app verkrijgen door naar de gewone website te gaan en daar je mobiele nummer in te voeren (inclusief landcode 31+ voor Nederland en 32+ voor België) waarna je een gratis sms’je krijgt toegestuurd met daarin een link om de app op te halen. Tenslotte kun je ook gewoon met je mobiele browser surfen naar www.888sport.com/Iphone en daar de app voor je iPhone of iPad ophalen

Als je een Android-telefoon of tablet hebt, is het makkelijkst om de QR-code te scannen. Ook kun je jouw telefoonnummer invoeren op de reguliere site waarna he een link krijgt toegestuurd ia een gratis sms’je. Ook hier geld dat je jouw nummer inclusief landencode moet invullen, dus 311234567890. Tenslotte kun je ook met je Android-toestel naar www.888sport.com/Android surfen via je mobiele browser en daar de 888sport-app meteen ophalen en verdere instructies nalezen.

WEDDEN NIEUWS